facilitatiiagine

FACILITĂȚI

Facilitati Icons_zona comerciala

Zonă Comercială

Unul dintre cele mai importante aspecte ale unui cămin este să ai în apropiere magazine de unde să te aprovizionezi atunci când este necesar. In Trend Residence vei avea la dispoziție o întreagă zonă comercială care iți va sta la dispoziție cu tot ce ai nevoie. Astfel, ai aproape de casă tot ce iți dorești și câștigi timp pentru relaxare și pentru a petrecere cu cei dragi.

facilitati-bara

Joaca

SPAȚII DE JOACĂ PENTRU COPII

Când esti copil, iți dorești să ai multe locuri care să fie ale tale, în care să te simți în largul tău, iar pentru noi este important să aducem zâmbetele pe fețele copiilor și bucuria în inima lor. In plus, pentru a se dezvolta armonios, copiii au nevoie de aer liber, de distracție, iar pentru liniștea și confortul tău, locul de joacă trebuie să fie aproape de casă. Astfel, copiii se vor simți liberi în lumea lor minunată, iar tu vei fi liniștit și relaxat, la doi pași de casă, în spațiile de joacă special amenajate pentru copii.

facilitati-bara

Parc

PARC

Și adulții au nevoie de recreere și de a petrecere timp în aer liber. Prin urmare, și ei vor avea parte de spații verzi în care se vor putea plimba și relaxa, pentru a putea uita de stresul și aglomerația zilei, dar și pentru a-și cunoaște vecinii și a stabili noi legături și prietenii.

facilitati-bara

Facilitati Icons_Piscina

PISCINA

In zilele călduroase de vară te gândești doar să te arunci în apă să te răcorești. Acum ai șansa să faci acest lucru chiar la tine acasă. Trend Residence vă pune la dispoziție o piscină generoasă pentru a vă putea relaxa corpul și mintea. In Trend Residence ai piscina chiar în spatele casei, așa că nu iți mai rămâne decât să iți chemi prietenii și să înceapă petrecerea! Sau, dacă doriți relaxare și liniște, nu trebuie decât să ieșiți din casă și să alungați energiile negative înotând.

facilitati-bara

Facilitati Icons_Parcare

PARCARE

Pentru a putea să alegi cea mai potrivită variantă pentru a parca mașina ta, venim cu 2 opțiuni: parcări grupate, adică parcări pentru mai multe mașini în aceeași zonă; parcare individuală, adică parcare în fața casei pentru fiecare proprietar în parte
Trebuie doar să vă hotărâți care dintre variante vi se potrivește.

facilitati-bara

siguranta

INCINTA SECURIZATĂ

Știm cât de importantă este siguranța pentru dvs., familia dvs. și bunurile dvs, astfel încât ne-am asigurat că incinta unde se află căminul dvs. este securizată. Prin urmare, nu aveți altceva de facut decât să vă relaxați și să vă simțiți bine acasă.